SHOPPING | Bijzettafels: 24 exemplaren die nét even anders zijn
bijzettafel, bijzettafels, bijzettafel rond, bijzettafel hout, bijzettafel kopen

SHOPPING | De leukste (niet zo standaard) bijzettafels op een rij

4 februari 2021 2 min leestijd Geen reacties

Bijzettafels zijn echt een musthave voor je interieur. Je kunt ze – de naam zegt het al – overal bij zetten. Als interieurfan wil je natuurlijk wel een bijzettafel die naast praktisch ook stylish is. Dat snappen wij maar al te goed, daarom zochten wij 24 bijzetters uit die nét even anders zijn dan de geijkte exemplaren.

Bijzettafels zijn eigenlijk onmisbaar in je interieur. Ze zijn multifunctioneel te gebruiken en daardoor ontzettend praktisch. Je schuift er snel even een naast je luie stoel om een kop koffie op kwijt te kunnen, maar een bijzettafel is ook perfect voor een bos bloemen en stapel tijdschriften, planten of accessoires. En met meerdere exemplaren kun je makkelijk schuiven waardoor je eenvoudig een andere setting in huis creëert.

Het vinden van de perfecte bijzettafel kan best een uitdaging zijn. Om je op weg te helpen hebben wij een aantal uitgezocht die er extra uitspringen. Denk aan bijzettafels met bijzondere vormen, gekke kleuren of met een opvallend design. Zo kun je met een klein item als een bijzettafel tóch een statement in je interieur maken. Zo zijn momenteel de zogenaamde cone bijzettafels erg populair. Maar ook rotan, goud en hout doen het nog steeds goed. Voor elke woonstijl is er wel een passend exemplaar. Hieronder shop je de mooiste bijzettafels.

Ook toe aan een nieuwe eettafel? Sinds de trend van zachte, ronde vormen zijn intrede heeft gedaan, zijn ronde tafels niet meer weg te denken uit het interieur. Een rond exemplaar is niet alleen gezelliger om aan te zitten met vrienden en familie, de ronde vorm zorgt ook voor een zachte touch in je interieur. In onderstaand artikel legt interieurontwerper Aukje alle voordelen uit van een ronde tafel.

Bron uitgelichte foto: Zuiver

Ook heel praktisch: opbergers. Maar vaak zijn het niet de mooiste items in je interieur. In dit artikel hebben we opbergers op een rij gezet die gezien mogen worden! Ben je op zoek naar mooie basics? In dit artikel hebben we fijne basics in neutrale kleuren op een rij gezet, zoals bijzettafels, kussens, plaids en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×