SHOPPING | De leukste agenda's en planners voor 2021 - Wonen&Co

SHOPPING | De leukste agenda’s en planners voor 2021

30 december 2020 1 min leestijd Geen reacties

We hopen natuurlijk allemaal dat 2021 een jaar wordt waarin weer meer ruimte is voor leuke uitjes, afspraken en meer. Daarom hebben wij de leukste agenda’s en planners verzameld.

Er zijn tegenwoordig talloze agenda’s en planners verkrijgbaar. Maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen een agenda en een planner? Een agenda is alleen voor het noteren van afspraken, een planner heeft ook een agendafunctie maar focust zich daarnaast nog op structuur aanbrengen en het bereiken van bepaalde doelen. In veel planners is er ook ruimte om te reflecteren.

Wil je alleen afspraken vastleggen, dan is een agenda de beste keus voor jou. Wil je naast het vastleggen van afspraken en plannen van taken ook concrete werk- of levensdoelen stellen en deze kunnen reflecteren? Dan is een planner je beste vriend. Hieronder vind je van beide categorieën genoeg mooie exemplaren.

Bron uitgelichte foto: essential living

Voorlopig moeten we nog wel even thuiswerken. Maak het jezelf gemakkelijk en richt je thuiswerkplek zo efficiënt én inspirerend mogelijk in. Hoe je dat doet? Lees hier de tips van onze interieurontwerper Aukje.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×