SHOPPING | Buitenkleden: 12x sfeermakers voor je tuin of balkon - Wonen&Co

SHOPPING | Buitenkleden: 12x sfeermakers voor je tuin of balkon

27 mei 2021 1 min leestijd Geen reacties

Buitenkleden zijn tegenwoordig onmisbare sfeermakers voor je tuin, balkon of dakterras. Een vloerkleed zorgt voor verbinding tussen je tuinmeubels en maakt één geheel van je buiten. Wij hebben alvast de mooiste vloerkleden voor buiten voor je verzameld.

Een vloerkleed voor buiten is niet alleen sfeervol, maar ook nog eens praktisch. Je verdoezelt er makkelijk lelijke tegels mee, en ook dat ellendige onkruid waar je even niet aan toekomt om het te verwijderen. Daarnaast zijn de meeste buitenkleden makkelijk schoon te houden en zijn ze weersbestendig, zodat je ze gerust kunt laten liggen tijdens een onverwachte regenbui. Je shopt de leukste buitenkleden hieronder.

Kun je nog wel wat tips gebruiken voor de aankleding van je tuin? In het artikel hieronder lees je 5 tips van een expert.

Bron uitgelichte foto: Mica Decorations

Naast buitenkleden hebben we nog veel meer moois voor jouw buiten verzameld. In dit artikel hebben we de leukste tuinverlichting op een rij gezet; van lichtsnoeren tot aan bijzondere designlampen. En in dit artikel hebben we de mooiste parasols voor je op een rijtje gezet.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×