SHOPPING | In de stijl van Myrle en Mark - Wonen&Co
bohemian interieur, eclectisch interieur, interieur inspiratie, bohemian inrichting, eclectische inrichting, woonaccessoires

SHOPPING | In de stijl van Myrle en Mark

24 april 2021 1 min leestijd Geen reacties

Leuke woonaccessoires gezien in een van onze binnenkijkers? In de rubriek Shoppen in de stijl van… zetten we mooie interieurs in de spotlights en zoeken we soortgelijke woonaccessoires uit. Deze week het interieur van Myrle en Mark.

Of de wet van aantrekkingskracht werkt? Voor Myrle wel. Zij zag zichzelf altijd al op een woonboot wonen. ,,Op het moment dat we aan boord stapten, voelde ik heel sterk: ,,Dít is het. Dít wordt ons nieuwe huis.’’

Het interieur is kleurrijk ingericht met verschillende tinten paars, roze, oranje en geel. Er zijn opvallend veel vloerkleden: in iedere ruimte liggen wollige exemplaren. En niet te missen is de keur aan prints: van klassiek tot funky. Myrle gooit alles in de mix en dat werkt verrassend goed. In combinatie met de bijzondere snuisterijen en persoonlijke spullen is het een eigenzinnig en sfeervol geheel. ,,Mijn stijl valt niet onder één noemer. Het is eclectisch, werelds en bohemian.”

Iets leuks gezien in deze binnenkijker? Hieronder hebben we de leukste (soortgelijke) woonaccessoires verzameld.

Houd je van een puur, stoer en natuurlijk? Neem dan een kijkje in het prachtig verbouwde gezinshuis van interieurontwerper Baukje in Kollum, en shop woonaccessoires in dezelfde stijl. Of laat je inspireren door het kleurrijke huis van stylist Baukje in Stiens, en shop soortgelijke woonitems.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×