SHOPPING | Classic blue: 12x de mooiste woonaccessoires in deze trendkleur - Wonen&Co
shopping, woonaccessoires, wooninspiratie, interieurinspiratie, trendkleur, blauwe woonaccessoires

SHOPPING | Classic blue: 12x de mooiste woonaccessoires in deze trendkleur

5 maart 2020 1 min leestijd Geen reacties

Dé kleur voor dit jaar volgens Pantone is Classic Blue. Een klassieke en tijdloze tint die niet misstaat in je interieur. En wist je dat blauw rustgevend werkt? De perfecte kleur dus voor in huis. Interieurontwerper Aukje van Stedsk heeft de mooiste blauwe woonaccessoires in deze kleurtoon voor je uitgezocht.

Classic Blue is een een elegante, diepe blauw. Een veelzijdige kleur die goed te combineren is met andere tinten. Naast rustgevend staat deze kleur volgens Pantone voor rust, vertrouwen en verbinding. De kleur geeft het verlangen weer naar een betrouwbare en stabiele basis waarop we kunnen bouwen. En de kleur reflecteert en bevordert veerkracht.

Ben je benieuwd hoe je deze trendkleur kunt toepassen in huis? Pantone heeft een aantal kleurenpalets samengesteld met Classic Blue. Die vind je in onderstaand artikel, samen met veel kleurinspiratie.

En shop hieronder de mooiste blauwe woonaccessoires die perfect aansluiten bij de kleur en sfeer van Classic Blue.

Wist je dat je deze diepblauwe tint heel mooi kunt combineren met de kleur terracotta? Inspiratie genoeg: bekijk hier 4 manieren om terracotta thuis toe te passen.

Bron uitgelichte foto: fermliving

Bekijk hier het inspiratie-artikel van de Flexa kleur van het jaar 2020: Tranquil Dawn. Redacteur en stylist Rixt legt uit hoe je deze grijsgroene tint kunt combineren. Houd je meer van warme, aardse tinten? Bekijk hier hoe je de trendkleur terracotta kunt toepassen.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×