SHOPPING | Met deze accessoires maak je een basic interieur warm en sfeervol - Wonen&Co

SHOPPING | Met deze accessoires maak je een basic interieur warm en sfeervol

12 januari 2021 2 min leestijd Geen reacties

Heb jij een basic interieur maar oogt het wat saai of kil? Met verschillende materialen, texturen, hout, planten en een accentkleur maak je je basic interieur warmer. Wij helpen je op weg! Met deze woonaccessoires haal jij eenvoudig meer warmte en sfeer in huis.

Een basic interieur met neutrale kleuren is fijn wanneer je thuis tot rust wilt komen. Maar basic kan ook snel saai of kil overkomen. En dat wil je niet. Door verschillende materialen en texturen in aardse tinten te gebruiken, zorg je voor gelaagdheid in je interieur. Denk hierbij aan wol, linnen, katoen, maar ook materialen als rotan, bamboe en hout, marmer en terrazzo. En niet te vergeten planten! Door al deze materialen te combineren oogt je interieur al een stuk spannender en warmer.

Hoe je dat doet? Dat legt interieurontwerper Aukje je in onderstaand artikel uitgebreid uit met veel tips en inspiratie.

En hieronder hebben we de mooiste woonaccessoires in natuurlijke materialen en tinten voor je verzameld. Zo kun je meteen aan de slag!

Bron uitgelichte foto: H&M

Wit is voor op de wanden de perfecte basiskleur. Maar er zijn zoveel verschillende tinten wit: gebroken wit, sneeuwwit, bloesem, rijst… Hoe kies je nou de juiste wittint? In dit artikel geeft Aukje een aantal handvaten om de juiste kleur wit te kiezen. Wil je meer weten over de trend van bruin en beige als nieuwe basiskleuren? In dit artikel vertelt Aukje alles over deze kleuren en geeft ze tips over hoe je ze kunt toepassen.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×