SHOPPING | De leukste meubels en accessoires voor je badkamer - Wonen&Co
badkamer inspiratie, handdoekenrekken, badkamer accessoires, badkamer plant

SHOPPING | De leukste meubels en accessoires voor je badkamer

15 februari 2021 1 min leestijd Geen reacties

Je badkamer inrichten als een heuse spa? Met stijlvolle badkameraccessoires, badkamermeubels van hout, heerlijk geurende huisparfums en planten kom je al een heel eind. In dit artikel hebben we de mooiste items voor de badkamer verzameld.

De badkamer is vaak een ruimte waar we niet zoveel aandacht aan besteden als het aankomt op de aankleding. En dat is zonde. Want het is wel de plek waar je de dag start en eindigt. Een badkamer waar je lekker tot rust komt is dan wel zo fijn. Een paar mooie badkameraccessoires en het toevoegen van groen doet al veel goeds voor de sfeer.

Hieronder hebben we de leukste items verzameld. Van badkamermeubels, was- en opbergmanden en zachte handdoeken tot aan stijlvolle badkameraccessoires als zeepdispensers, opbergbakjes, badmatten en planten.

Heb je een kleine badkamer en wil je deze groter laten lijken? In dit artikel geeft interieurontwerper Aukje slimme tips zodat je badkamer ruimer oogt.

https://www.wonenenco.nl/inspiratie-tips-om-je-badkamer-groter-te-laten-lijken/

Nog meer badkamer inspiratie: in dit artikel vind je drie moodboards. Ga jij voor een mediterrane sfeer, puur natuur, of ga je voor het thema by the sea? Hout is een mooie sfeermaker en kan ook heel goed worden toegepast in de badkamer. In dit artikel laten we zien hoe je houten details kunt toevoegen.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×