SHOPPING | Back to work: stijlvolle bureau-accessoires voor je (thuis)werkplek - Wonen&Co
bureau-accessoires, schoolspullen, organizer, kantoor inrichten, weekplanner, opbergdozen

SHOPPING | Back to work: stijlvolle bureau-accessoires voor je (thuis)werkplek

27 augustus 2020 1 min leestijd Geen reacties

Back to work! De dagen van zon, zee en strand liggen helaas achter ons, maar met deze vrolijke bureau-accessoires krijgen we helemaal zin om aan de slag te gaan. Als je zoals velen weer vooral thuis aan het werk bent, is het extra belangrijk om van je thuiswerkplek een rustige, stijlvolle en prettige plek te maken. Want als je je lekker voelt, kun je beter focussen op je taken. We zochten 14 stijlvolle bureau-items voor je uit, van pennenhouders en notitieboekjes tot opbergers, elektronica en verlichting.

Ook toe aan een nieuw bureau? En een bureaustoel? In onderstaand artikel hebben we stijlvolle bureau’s en stoelen voor je verzameld.

Het creëren van een fijne thuiswerkplek is nu meer dan ooit van belang. Vanwege het coronavirus zijn de meesten van ons voorlopig nog wel even aan huis gekluisterd wat betreft werk. Om ook thuis productief te kunnen werken is een inspirerende ruimte essentieel. In onderstaand artikel tips voor het inrichten van je thuiswerkplek.

Bron uitgelichte foto: design letters

Toe aan een nieuw bureau of een nieuwe bureaustoel? Bekijk hier de mooiste bureaus en stoelen van dit moment. Klaar om je werkplek aan te kleden? Check deze 5 tips voor het praktisch inrichten van je werkplek.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×