SHOPPING | Alles voor een wellness-beleving in eigen tuin - Wonen&Co

SHOPPING | Alles voor een wellness-beleving in eigen tuin

14 juli 2021 1 min leestijd Geen reacties

Een buitendouche of een hottub in eigen tuin, wie wil dat nou niet? Of je nu voor een tuindouche of een hottub gaat, een echte wellness-beleving is niet compleet zonder de juiste accessoires. Van een fijne hamamdoek tot aan een champagnekoeler; wij hebben de leukste items uitgezocht.

De trend voor een hottub in eigen tuin sluimerde al jaren, maar beleefde een hoogtepunt in de zomer van 2020. En ook deze zomervakantie zet deze trend door. Overweeg je een hottub aan te schaffen? In onderstaand artikel vind je tips en tricks.

Heb je liever een buitendouche in plaats van een hottub? Het zelf maken van een buitendouche is eigenlijk heel simpel. Het is een kwestie van installeren. Wat je nodig hebt is een waterleiding naar de gewenste plek en de douche zelf. In onderstaand artikel vind je tips en inspiratie.

Bron uitgelichte foto: Bloomingville

Ook een trend: een buitenkeuken! In dit artikel vind je tips en inspiratie voor het maken van je eigen buitenkeuken. En onmisbaar voor een sfeervolle zithoek in tuin of op balkon: vloerkleden. In dit artikel hebben we de mooiste buitenkleden op een rij gezet.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×