SHOPPING | Oranje boven: de mooiste woonaccessoires om het feestgevoel in huis te halen - Wonen&Co
shopping, oranje, oranje woonaccessoires, woonaccessoires kopen

SHOPPING | Oranje boven: de mooiste woonaccessoires om het feestgevoel in huis te halen

20 april 2021 1 min leestijd Geen reacties

Oranje boven, oranje boven! Al kunnen we dit jaar wederom niet massaal de straat op om samen Koningsdag te vieren, we kunnen het oranje feestgevoel wel in huis halen! De kleur oranje maakt blij en vrolijk en je kunt er – zeker met een knaltint – een statement mee maken in je interieur. Wij hebben de mooiste oranje woonaccessoires voor je verzameld.

Terracotta is een prachtige oranje-bruine tint en is nu weer helemaal on trend. Maar hoe pas je deze kleur toe in je huis? Bekijk in onderstaand artikel 4 manieren om deze tint stijlvol te integreren in je interieur.

Ook de kleur roze is weer terug van weggeweest en is goed te combineren met bepaalde tinten oranje. Combineer bijvoorbeeld fris roze met knaloranje voor een kleurrijk statement in huis, of ga voor pastelroze in combinatie met het warme terracotta. Bekijk in onderstaand artikel op wat voor manieren je de kleur roze kunt stylen in je interieur.

Bron uitgelichte foto: riverdale

Ook onze bloemstyliste Esther houdt van oranje. Bekijk in dit diy-artikel hoe zij met kamerplanten, oranje gerbera’s en lege potjes een fraai decor maakt voor op tafel. Heb je mooie terracotta bloempotten, maar ben je er wat op uitgekeken? In dit artikel laten we zien hoe je deze bloempotten een tweede leven geeft met verf!

Geen reacties

Laat een reactie achter

×