BEURSNIEUWS | Schrijf je in voor gratis advies in Adviescafé

Van 15 tot en met 18 maart passeren duizenden woonliefhebbers de deur van MartiniPlaza in Groningen voor een bezoek aan het grootste woonevenement van Noord-Nederland: Wonen&Co de beurs. Een jaarlijks terugkerend fenomeen kan ook nu niet achterblijven, het Wonen&Co Adviescafé is terug! Schrijf je nu in voor gratis advies van tuin- en interieurspecialisten!

 

Ben je toe aan advies over de indeling van je woning of inrichting van je interieur? Weet je niet welke kleuren en materialen het beste bij jou passen? Of wil je gewoon een deskundige en creatieve kijk op je leefruimtes? In het Wonen&Co Adviescafé kom je in contact met professionele interieuradviseurs en jonge, aanstormende interieurtalenten. In slechts 30 minuten krijg je geheel gratis een advies op maat.  Een half uur vliegt zo voorbij, dus neem vooral je foto’s en plattegronden mee om het maximale uit je gesprek te halen. Schrijf je nu in voor een gratis adviesgesprek met één van de vele adviseurs!

 

Wonen&Co Adviescafé 2017 | inrichting De Handelsfabriek

Het is in de loop der tijd een (intensief) erebaantje geworden: het design en de inrichting van het Wonen&Co Expo, dit jaar bestaande uit het Adviescafé, Leslokaal en de Werkplaats. Eerder richtten De Handelsfabriek en Sils Home de Expo op geheel eigen wijze in. Dit jaar neemt KARWEI het stokje van ze over. Hiermee debuteert de decoratieve bouwmarkt op Wonen&Co de beurs.

De vier KARWEI-woonstijlen voor 2018 vormen de basis van de Wonen&Co Expo. Ga je voor creatief en artistiek met Artist Home, luxe en internationaal met City Loft, natuurlijk en licht met Green House of toch liever comfortabel en gezellig met Cosy Cabin? Ontdek het op Wonen&Co de beurs!

Heb jij je kaarten al binnen?
Koop hier je tickets voor Wonen&Co de beurs 2018!