Wonen&Co Adviescafé: gratis een-op-eengesprekken

Van 15 tot en met 18 maart passeerden duizenden woonliefhebbers de deur van MartiniPlaza in Groningen voor een bezoek aan het grootste woonevenement van Noord-Nederland: Wonen&Co de beurs. Een jaarlijks terugkerend fenomeen kon ook dit keer niet achterblijven, het Wonen&Co Adviescafé!

 

Toe aan advies over de indeling van je woning of inrichting van je interieur? Weet je niet welke kleuren en materialen het beste bij jou passen? Of gewoon een deskundige en creatieve kijk op je leefruimtes? In het Wonen&Co Adviescafé kwam je in contact met professionele interieuradviseurs en jonge, aanstormende interieurtalenten. In slechts 30 minuten kreeg je geheel gratis een advies op maat.

Het is in de loop der tijd een (intensief) erebaantje geworden: het design en de inrichting van het Wonen&Co Expo. Dit jaar bestaande uit het Adviescafé, Leslokaal en de Werkplaats. Eerder richtten De Handelsfabriek en Sils Home de Expo op geheel eigen wijze in. Dit jaar nam KARWEI het stokje van ze over. Hiermee debuteerde de decoratieve bouwmarkt op Wonen&Co de beurs.

De vier KARWEI-woonstijlen voor 2018 vormden de basis van de Wonen&Co Expo. Ga je voor creatief en artistiek met Artist Home, luxe en internationaal met City Loft, natuurlijk en licht met Green House of toch liever comfortabel en gezellig met Cosy Cabin? Tijdens Wonen&Co de beurs 2018 gaf KARWEI invulling aan deze thema’s met hun prachtige stijlkamers!