puur styling

Puur Styling geeft lesje interieur ontwerp in Leslokaal

Mis je gezelligheid in huis? Lukt het maar niet om eenheid te creëren? Of past het interieur niet meer bij je en wil je hier mee aan de slag? Rianne Timmer-Vos, bekend van Puur Styling, leert jou in het Leslokaal van Wonen&Co de beurs om een woonplan te maken. Rianne is niet alleen hartstikke kundig, ze is ook nog eens een knappe kop die jou tijdens de woonbeurs trakteert op een té leuke trendpresentatie.

“My love + passion + second nature = interior”

De liefde voor styling en interieur begon bij Rianne als klein meisje. Enthousiast verschoof ze elke week haar meubels door haar slaapkamer, maakte gezellige hoekjes en probeerde het telkens anders in te richten. Toen ze jaren geleden de sleutels ontving van haar eigen huis ging Rianne pas echt “los”. De liefde voor interieur werd haar passie. Heel wat jaren later heeft ze tientallen interieurconcepten op haar naam staan. Zo ontwierp en realiseerde ze recent een duurzaam interieurplan voor Startup Village en ACE Venture Lab in Amsterdam en hielp ze meerdere particulieren op weg met hun interieur. Ook online is ze hartstikke actief en spot ze met enige regelmaat de nieuwste woontrends.

Hoe maak jij je eigen interieurontwerp?

In het Leslokaal van Wonen&Co geeft Rianne op zaterdag en zondag om 14.00 een gratis presentatie met de titel ‘Hoe maak jij je eigen interieurontwerp?’. Je krijgt alle basistools om een persoonlijk interieurontwerp te maken waar je later thuis mee uit de voeten kan. Een presentatie vol inspiratie, trends, tips en tricks!

Lestijden

Zaterdag 18 maart: 14.00 uur
Zondag 19 maart: 14.00 uur

Ontdek hier meer gezichten van het Wonen&Co Leslokaal.