BEURSNIEUWS | Oude spullen met een verhaal in containerstore

Wonen&Co de beurs is van 15 tot en met 18 maart inspirerend, verrassend, af en toe een beetje gek én zelfs een tikkeltje rock ’n roll. Gloednieuw is Trailer Park, het stoerste plein van de woonbeurs. Met vintage in edgy containers, een barbier, financieel advies, ouderwetse motoren en nog veel meer! Brocantiek de Linde is nieuw op de beurs en mag zich meteen één van de smaakmakers van Trailer Park noemen.

 

Brocantiek de Linde is een fris en betrekkelijk nieuw woonconcept in Haskerhorne, onder de rook van Joure, van jonge ondernemers Romy Hakze en Sander Dijkstra. Het koppel is gek op oude spullen met een verhaal. Ze geloven bovendien in het behoud en duurzame hergebruik van oude materialen. In wat ooit een zuivelfabriek was, schuilt nu een klein sprookje voor vintageliefhebbers. Bij Brocantiek de Linde ontdek je talloze bijzondere en authentieke woonitems.

Persoonlijk geselecteerde en gerestaureerde vintage

Op de woonbeurs

Treed binnen in de containerstore van Brocantiek de Linde tijdens Wonen&Co de beurs! Romy en Sander nemen een selectie mee van de mooiste meubels, industriële lampen en vintage woonaccessoires. Spullen die ze niet alleen hebben geselecteerd, het koppel heeft ze ook gerestaureerd. Pal naast de containerstore drink je een ‘bakkie’ op het terras, volledig ingericht door Brocantiek de Linde.

Tijdens de woonbeurs scoor je niet alleen mooie woonitems met korting, je maakt óók nog eens kans op leuke prijzen! Schiet een foto in de oude span. De drie leukste foto’s worden door Brocantiek de Linde beloond met een prijs!

Heb jij je kaarten al binnen?
Koop hier je tickets voor Wonen&Co de beurs 2018