Containerstores Wonen&co

Oude spullen met een verhaal in de containerstores van het Trailer Park

Wonen&Co de beurs was van 15 tot en met 18 maart inspirerend, verrassend, af en toe een beetje gek én zelfs een tikkeltje rock ’n roll. Gloednieuw was het Trailer Park, het stoerste plein van de woonbeurs. Met vintage in edgy containers, een barbier, financieel advies, ouderwetse motoren en nog veel meer! Brocantiek de Linde is nieuw op de beurs en mag zich meteen één van de smaakmakers van het Trailer Park noemen.

 

Brocantiek de Linde is een fris en betrekkelijk nieuw woonconcept in Haskerhorne, onder de rook van Joure, van jonge ondernemers Romy Hakze en Sander Dijkstra. Het koppel is gek op oude spullen met een verhaal. Ze geloven bovendien in het behoud en duurzame hergebruik van oude materialen. In wat ooit een zuivelfabriek was, schuilt nu een klein sprookje voor vintageliefhebbers. Bij Brocantiek de Linde ontdek je talloze bijzondere en authentieke woonitems.

Passie voor vintage

Tijdens de woonbeurs

Tijdens Wonen&Co de beurs 2018 trad je binnen bij de prachtige containerstore van Brocantiek de Linde. Romy en Sander namen een selectie mee van de mooiste meubels, industriële lampen en vintage woonaccessoires. Spullen die ze niet alleen zelf hadden geselecteerd, het koppel heeft ze ook gerestaureerd. Pal naast de containerstore dronk je een ‘bakkie’ op het terras, óók volledig ingericht door Brocantiek de Linde.

Tijdens de woonbeurs scoorde je niet alleen mooie woonitems met korting, je maakt óók nog eens kans op leuke prijzen! Zo schoot je een foto in een oude zijspan. De drie leukste foto’s werden door Brocantiek de Linde beloond met een prijs!