Roadz, interieur, inspiratie, wonen, beurs, groningen

Op weg naar Wonen&Co de beurs: Roadz

Noord-Nederland is een grote interieurzaak rijker: Roadz. In september 2017 opende het woonconcept met maar liefst 2.000 vierkante meter winkeloppervlakte in Roden haar deuren. “Weg van wonen”. Met deze woorden stelt Roadz zich voor aan het grote publiek. Tijdens Wonen&Co de beurs 2018 maakt het bedrijf haar debuut.

 

Achter de stalen containerdeuren van Roadz gaat een natte droom schuil voor woonliefhebbers. De woonzaak telt ontelbaar veel industriële en landelijke meubels. Kenmerkend zijn de donkere en vergrijsde tinten met zwart, blauw en groen als accent. Tel daar robuuste materialen als beton, bakstenen en metaal bij op. Accenten van hout, koper en messing maken het vervolgens af. Een industriële inrichting betekent overigens niet dat je geen kleur in je interieur kunt aanbrengen, zo stelt het team. Het combineert bijvoorbeeld lekker met groen of knal een opvallend Perzisch tapijt op de grond.

Inspiratie zit in alles. Dit bewijst Roadz van 15 tot en met 18 maart in de Groninger MartiniPlaza. Je ontdekt er een sneak-peek van het onderscheidende woonconcept.

Heb jij je kaarten al binnen?
Koop hier je tickets voor Wonen&Co de beurs 2018.

Credits foto: www.roadz.nl