BUITENLEVEN | Ontdek dé tuinmeubel trends van 2017

Advertorial

Heerlijk, het is lente! Tijdens de zonnige dagen is een comfortabele buitenplek dan onmisbaar. Wil jij je tuin inrichten volgens de laatste trends? Kees Smit Tuinmeubelen laat zien wat dé tuinmeubel trends van 2017 zijn.

Trend 1: tuinmeubelen van outdoor textiel

Het buiteninterieur doet tegenwoordig niet meer onder voor dat van binnen. Dat is goed te zien aan alle mooie tuinmeubelen die verkrijgbaar zijn in 2017. Neem tuinmeubelen van outdoor textiel. Dit materiaalsoort wordt veel gebruikt in de botenindustrie. Doordat deze stof uit een beschermlaag bestaat, trekt er geen water in. Outdoor textiel geeft je een huiselijk en warm gevoel. Daarnaast biedt het comfort. Wil je meer weten over outdoor textiel? Lees de blog onderhoud outdoor textiel tuinmeubelen.

Op zoek naar tuinmeubelen van outdoor textiel? Je hebt keuze uit loungesets, tuinstoelen en ligbedden. 

Trend 2: tuinmeubelen van Rope

Een andere grote trend dit seizoen zijn tuinmeubelen van Rope. Rope is een nylondraad waarmee de producten een stoere en chique uitstraling krijgen. En niet geheel onbelangrijk, het materiaal is sterk en zit heerlijk! Zelfs zonder kussens bieden tuinmeubelen van rope comfort. Ga jij voor deze stoere variant met houten frame of voor de moderne versie met stalen frame? Het is helemaal aan jou!

Trend 3: barset in eigen tuin

Nodig jij vaak vrienden en familie uit voor gezellige avonden? Wie weet is een barset dan wel iets voor jou! Je creëert namelijk direct een feestelijke stemming. Een barset is ideaal om aan te borrelen en met comfortabele barstoelen ook geschikt om aan te dineren. Bij Kees Smit Tuinmeubelen vind je barsets van aluminium, vlechtwerk en teakhout. Genoeg keuze dus!

Benieuwd hoe een barset in de tuin staat? Bekijk het filmpje voor een impressie.

Wil je meer trends op het gebied van tuinmeubelen? Lees de blog tuinmeubel trends bij Kees Smit Tuinmeubelen. Zo kom jij hip en trendy het jaar door! Welke trend is jouw favoriet?