Ontdek jouw City Loft bij KARWEI op woonbeurs

Primeur! Wonen&Co de beurs en KARWEI slaan in maart 2018 voor de eerste keer de handen ineen. De bouw- en interieurgigant tekent voor het design van twee succesnummers op de woonbeurs: het Wonen&Co Adviescafé en het Leslokaal. Hiermee levert het een Expo af met internationale allure. KARWEI combineert op geheel eigen wijze vier woonstijlen.

 

Green House, Artist Home, Cosy Cabin en City Loft
Vier woonstijlen in Wonen&Co Adviescafé en Leslokaal

Ben je ooit klaar met het inrichten van je huis? Als het aan KARWEI ligt niet. In het najaar van 2017 lanceerde het bedrijf dé vier woonstijlen van 2018: Green House, City Loft, Artist Home en Cosy Cabin. City Loft is de plek waar je geniet van luxe, comfort en opvallend design. Green House leeft door al het groen. Hout en riet zorgen voor een lichte en relaxte sfeer. In Artist Home woon je als een kunstenaar. Met objecten, kunst en meubels die je door de jaren heen hebt verzameld. Cosy Cabin staat voor een echt familiehuis, met warme kleuren en comfortabele ruimtes.

Green House

Cosy Cabin

KARWEI op Wonen&Co de beurs

De vier woonstijlen van KARWEI in 2018 komen écht tot leven op Wonen&Co de beurs. De tafels van het Adviescafé krijgen op deze manier ieder een eigen smoel. Ook het Leslokaal belooft in een bijzonder jasje te worden gegoten. Eén ding is duidelijk: het debuut van KARWEI op Wonen&Co de beurs gaat niet onopgemerkt voorbij.

Heb jij je kaarten al binnen?
Koop hier je tickets voor Wonen&Co de beurs 2018.