tuininspiratie, tuinverlichting, verlichting

UITGELICHT | Dimbare schemerlamp voor buiten

Dagelijks komen wij de meest bijzondere items voor het in-en exterieur tegen en die willen we graag met je delen. Zoals deze dimbare schemerlamp voor buiten.

Fatboy heeft zich inmiddels doorontwikkeld tot compleet lifestyle merk met een grote collectie die zowel voor binnen als buiten is bedoeld. Na vorig jaar de Lamzac te hebben geïntroduceerd, de met lucht gevulde zak waar je op kon liggen, komen ze nu met Edison the Giant.

Edison the giant is eigenlijk niets anders dan een schemerlamp voor buiten en daarmee perfecte en sfeervolle  tuinverlichting. Zijn naam dankt hij aan zijn kleine, oplaadbare, voorganger voor op de tafel. The Giant is maar liefst ruim 1 meter 80 hoog en staat op een stevige voet. Het licht is dimbaar in drie verschillende standen door aan het labeltje te draaien. Binnenzetten is natuurlijk ook een optie. Ook leuk voor in de tuin zijn de poefjes Rondeju, die zowel binnen als buiten voor een stylish en comfortabel extra zitplekje zorgen. Ze zijn er in verschillende dessins verkrijgbaar.

De Lamzac waar we het over hadden vind je hier en ook de Baboesjka is een poef van Fatboy. Ben je opzoek naar meer fijne bankjes, stoelen of verlichting voor buiten? Styliste Aukje Rijpma schreef een artikel over hoe je de inrichting van je balkon aan kunt pakken en we maakten een DIY over hoe je van pallets een loungeset maakt.