Stipstap: een gaaf kinderbed huisje om in te slapen en te spelen
kinderbed huisje, kinderkamer, wonen&co

UITGELICHT | Een stoer speelbed voor de kinderkamer

17 juni 2018 1 min leestijd Geen reacties

Dagelijks komen wij de meest mooie items tegen voor het interieur en die willen we graag met je delen. Zoals dit modulaire kinderbed huisje. 

Ooit zat de 6-jarige Thijs samen met zijn moeder Caroline, een interieurarchitect, aan de keukentafel en bedachten ze een speel-klim-klauterbed voor hem. Want een gewoon bed, dat was maar zo saai. Inmiddels is Thijs volwassen en zelf vader geworden. Hij vroeg zijn moeder naar de oude ontwerpen, en die waren er nog! Samen met broer Mark hebben Thijs en Caroline het bed doorontwikkeld tot een modulaire set die nu voor iedereen te koop is.

Er zijn losse elementen, zoals een speeldoek, een uitvalrand, stokken en een luifel, waarmee je zelf kunt variëren. Op verzoek ontwerpt het team ook elementen naar specifieke wensen. Of kies voor een bestaande combinatie. Stipstap is gemaakt van sterk beukenhout en is geschikt voor kinderen vanaf circa 3 jaar.

 

Zoek je nog een mooi dekbedovertrek voor een kinderbed? Wij hebben de leukste van dit moment op een rij gezet. En lees hier handige stylingtips voor het inrichten van de kamer van jouw kleintje. Of ga zelf aan de slag en maak wanddecoratie in de vorm van een uiltje

 

Geen reacties

Laat een reactie achter

×