Scandinavisch, interieur, wooninspiratie, accessoires, minimalistisch

Noordelijke must-haves bij Northbound Store

Klein gebaar groot effect? Zoek het in de woonaccessoires! Ze voegen persoonlijke stijl en sfeer toe. Een nieuw seizoen betekent bovendien een karrenvracht nieuwe accessoires. Die scoorde je tijdens Wonen&Co de beurs in de Straat der Favorieten. Eén van de nieuwe bewoners van de straat was Northbound Store. Van 15 tot en met 18 maart verhuiste de Haagse winkel naar MartiniPlaza in Groningen.

 

Scandinavisch design is beter bekend als een simplistische mix van schoonheid en functionaliteit. De Zweedse levensfilosofie lagom sluit hier naadloos bij aan. Niet te veel, niet te weinig. Precies goed. Een lagom interieur is tijdloos door haar eenvoud. Het was één van de lifestyletrends van 2017. Meer nog: het wordt een nieuwe levensstijl. Het draait niet alleen om balans in je eigen leven, maar óók om de combinatie met het milieu en de natuur. Mila Kluen, eigenaresse van Northbound Store, is groot fan van Scandinavisch design én liefhebber van deze lifestyle. Het is niet voor niets dat het credo van de Haagse shop luidt: “With love from the Nordics“.

Wat in 2013 als kleine pop-upstore met een bescheiden webshop begon is vijf jaar later op indrukwekkende manier doorgegroeid. Onder leiding van Mila is Northbound Store anno 2018 een online platform en een populaire conceptstore in de Haagse binnenstad. Je ontdekt d’r o.a. bijzondere kleding en duurzame interieuritems van onze Noordelijke overburen. Achter alles zit een verhaal en de passie staat centraal!

Benieuwd naar het aanbod? Bezoek dan snel de online winkel van Northbound Store of breng een bezoek aan onze politieke hoofdstad!

Credits foto’s: Instagram Northbound Store