NIEUWS | Welkom bij Wonen&Co Wimke!

Makkelijke diy’s maken? Dat ligt helemaal in het straatje van de populaire blogger Wimke Tolsma. Wonen&Co en Wimke leek ons daarom wel een goede match! We doken samen de studio in om diy-video’s te maken. Nummer één staat vandaag online! Een korte introductie

Zelf iets maken? Daar word je gelukkig van. Dat kan Wimke Tolsma alleen maar beamen. Als blogger schrijft ze wekelijks over lifestyle, diy’s en recepten – kleine dingen waar je blij van wordt. Ze heeft liefst 95.341 volgers op Pinterest en 11,600 op Instagram. Een heel nieuw gebied voor deze alleskunner is het maken van video’s. En dat wilden wij wel samen met haar verkennen.

Redacteur Renske de Haan dook met Wimke de studio in, elk bepakt en bezakt met de halve inboedel van hun huis om de studio sfeervol in te richten. Kussens, kleden, bloempotten, planten, manden, een tafel, ze trokken hun huizen zowat leeg. Zelfs een kast sleepten ze mee naar de filmlocatie. Het resultaat? Een supergezellige setting.

Ze namen de eerste vier filmpjes op, de komende tijd verschijnen die op onze site en social-mediakanalen Facebook, Instagram en Youtube. Elke twee weken kun je een nieuwe zelfmaker bekijken. De eerste video is vanaf vandaag online te bewonderen. Ga aan de slag en maak nog net op tijd voor Pasen leuke paashangers van klei, die het trouwens ook de rest van de lente nog goed doen als vrolijke voorjaarsdecoratie.

 Winactie

diy, nieuws, wonen&co

Om onze samenwerking te vieren hebben we een toffe winactie. Wimke heeft namelijk net haar eerste boek uitgebracht: Smûk, een lifestyle boek over Fries geluk en hoe je dat zelf kunt maken. Hierin staan zo’n zestig zelfmakers en recepten. Wonen&Co mag twee gesigneerde exemplaren van het boek weggeven!

Ga naar Facebook van Wonen&Co en laat een reactie achter in de post van de winactie. Deze vind je bovenaan onze pagina. Vertel waarom jij graag kans maakt op een gesigneerd boek van Wimke. Vergeet ook niet Wonen&Co en Wimke Tolsma te volgen op Facebook. De winnaars worden volgende week bekend gemaakt. Kun je niet zolang wachten? Je kunt het boek hier alvast bestellen. 

 

Doe op Facebook mee met onze winactie en maak kans op gesigneerd exemplaar van Smûk. Bekijk hier de eerste diy-video met Wimke en ga ook aan de slag! Maak net als Wimke mooie hangers van zelfdrogende klei en mooie lentebloeiers. Of maak deze zoete paaseieren op pootjes, een subtiele paasversiering van eierdopjes en bloemen die je in een handomdraai op tafel tovert.