NIEUWBOUWXL | Alles over (ver)bouwen en verhuizen onder één dak - Wonen&Co

NIEUWBOUWXL | Alles over (ver)bouwen en verhuizen onder één dak

30 oktober 2018 1 min leestijd Geen reacties

Zoek je een nieuw huis? Ontdek in de Groninger MartiniPlaza de nieuwste projecten. Op 16, 17 en 18 november is hier de beurs Nieuwbouw/Verbouw XL, ‘powered by Wonen&Co’.

Stap binnen en maak kennis met wat er op stapel staat in de stad Groningen en de omliggende gebieden. Er zijn ruim zestig deelnemers. Makelaars, gemeenten en ontwikkelaars presenteren hun projecten en ontwikkelingen. Bekijk in de ‘Nieuwbouwstraat’ de nieuwste maquettes en ga in gesprek met verschillende makelaars. 

Behalve nieuwbouw is er aandacht voor verbouwen, tuinen, groen en duurzaamheid. Zo ontvang je allerlei informatie over mogelijkheden rondom isolatie, zonnepanelen en warmtepompen, voor een duurzaam en ‘groen’ leven. Ontdek daarnaast de mogelijkheden die er zijn voor je eigen stukje groen buiten en laat een gratis tuinschets maken. Uiteraard mag interieur ook niet ontbreken en leer je hoe je de inrichting in een (ver)bouwplan kunt betrekken. Zo maak je van je huis meteen je thuis.

Nieuw is dat Wonen&Co een steentje bijdraagt aan het event. Op de Wonen&Co Academie volg je lezingen over allerlei onderwerpen. Binnenkort meer hierover op de site! Ontdek ondertussen alle ins- en outs van de beurs op nieuwbouwxl.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

×