thema

Trailer Park en Vakschuur debuteren op woonbeurs

De vaste ingrediënten van Wonen&Co de beurs bestaan jaarlijks steevast uit ruim 11.000 m2 beursvloer waar circa 200 exposanten direct contact hebben met ruim 45.000 woonliefhebbers. Vaste elementen als het foodplein, de grote woonexpo’s en het shopgedeelte in het hart van MartiniPlaza keren terug. Zij het in een andere vorm, met een gewijzigde naam. Het item ‘nieuw’ is op Wonen&Co de beurs editie-2018 met name sterk vertegenwoordigd. Wandel jij in maart 2018 door Trailer Park, de Vakschuur of shop jij je ‘favourites’ in de Straat der Favorieten?

Pop-up studio’s in Straat der Favorieten

De Straat der Favorieten maakt de 2018-wishlist van het Wonen&Co-team compleet. Een straat met gezichten van het web en shops uit de noordelijke en landelijke wandelstraten waar bezoekers ‘los’ mogen met woonaccessoires. Met pop-up studio’s in houten stores. De setting is standaard maar mooi, de creatieve invulling maakt het verschil. De Straat der Favorieten vormt een dagje Wonen&Co om tot een (woon)feestje!

Vakschuur | Waar met de handen wordt gewerkt

In de Vakschuur van Wonen&Co wordt vier dagen gewerkt én gewoond. Meubelmakers en ontwerpers laten hier zien dat ‘handmade’ energie geeft. De meubels die zij (ter plekke) produceren vertellen een eerlijk en duurzaam verhaal. De Vakschuur presenteert een mix tussen ambacht en puur design, omgeven door hout. Veel hout.

Trailer Park | Wonen&Co in bikerjasje

Wonen&Co is groots, inspirerend én in maart 2018 rock ’n roll. De metalen deuren van Trailer Park worden geopend. Denk hierbij aan: edgy containers, intieme pop-up stores, biker boots, motoren en meer. Verpakt in een rauw, robuust jasje mét smaak en gevoel. Trailer Park is een plein anders dan alle anderen waarop Wonen&Co laat zien dat het doorstoomt en durft. Het slaat de handen ineen met woonwinkels met lef.

Lees ook:
Huis houden in de tuin op woonbeurs