EVENT | Online inspiratie tijdens Wonen&Co's Lentetour - Wonen&Co

EVENT | Online inspiratie tijdens Wonen&Co’s Lentetour

1 mei 2020 2 min leestijd Geen reacties

Wauw, wat is er veel veranderd de afgelopen weken en maanden! En wat blijft er continu veel veranderen. Kunnen we alweer wat meer de straat op of blijven we nog steeds voornamelijk in huis? Moeten we de winkels mijden om drukte te voorkomen, of moeten we juist nu de ondernemers extra steunen en wél op pad? Iedereen is zoekende naar de juiste nieuwe way-of-life. Ook wij!

Veel woonwinkels zijn nog, of weer, open. Maar winkelen is wel anders geworden in deze tijd. Klanten gaan nu doelgericht naar de woonzaken. Ze weten waar ze voor komen, halen dat op en rekenen af. Uitgebreid shoppen, lekker langs stijlkamers en stellages slenteren, dat is er nu even niet meer bij. Maar de winkeliers en de klanten missen die beleving wel. Daar springen wij nu op in!

Thuis op pad

Met Wonen&Co’s Lentetour nemen we je virtueel mee langs tien mooie interieurwinkels in het Noorden. We schoten hier namelijk eindeloos veel mooi videomateriaal. Bekijk op 9 mei deze video’s, doe inspiratie op en kijk gewoon thuis op je gemak wat wilt kopen. Dat kan later in de winkel, zonder dat je dan nog heel lang op zoek moet. Een aantal van de winkels heeft ook een webshop, zodat je helemaal de deur niet uit hoeft voor je aankoop. En sommige zaken hebben dat niet, maar willen misschien in overleg wel dingen laten bezorgen.

Deelnemers Lentetour

We stellen de deelnemers van de Wonen&Co Lentetour alvast online aan je voor. Leer ze hier kennen. Check ook meteen het timetable met workshops en presentaties.

Wonen&Co heeft er zin in! We ‘zien’ je graag op 9 mei!

Geen reacties

Laat een reactie achter

×