Originalshop, wooninspiratie, cadeaus, interieur, accessoires

Nét dat beetje meer bij Originalshop

De meest recente aanwinst voor de spiksplinternieuwe Straat der Favorieten van Wonen&Co de beurs is Originalshop. In deze online winkel shop je de leukste cadeaus én ontdek je meteen de laatste woontrends. Met het credo “altijd leuk om jezelf en anderen te verwennen” verovert Originalshop de harten van woonliefhebbers.

 

Een leuk, origineel cadeau vinden is vaak een lastige en tijdrovende klus. Waar vind ik die perfecte eyecatcher? Waar vind ik echt iets unieks? Niets is leuker dan het moment dat je het bijzondere cadeau vindt én gaat geven. Op de logische vervolgvraag “waar heb je dat gevonden?!” is er maar één antwoord mogelijk: in de Originalshop natuurlijk!

Geef je muren een tropisch tintje met dit groene behang

Bij Originalshop ontdek je originele cadeaus met nét dat beetje meer. Maak je eigen of iemand anders droomhuis compleet met de mooiste meubels en woonaccessoires. Van tafels, banken en behang tot schalen, servies en lampen. Altijd leuk om jezelf of anderen te verwennen, toch?! Bezoek deze nieuwkomer van 15 tot en met 18 maart tijdens Wonen&Co de beurs of neem hier alvast een online kijkje bij Originalshop.

Heb jij je kaarten al binnen?
Koop hier je tickets voor Wonen&Co de beurs 2018!

Credits foto’s: Originalshop.nl