BEURSNIEUWS | Bekijk het nieuwe Wonen&Co magazine!

Over de dertiende editie van Wonen&Co de beurs raken we niet uitgepraat! Het is gelukt om honderden woonadresjes en -namen uit Noord-Nederland en ver daarbuiten vier dagen lang naar de Groninger MartiniPlaza te brengen.

De leukste hotspots zijn samengevat in een gloednieuw online magazine. Met verrassende video’s, achtergrondverhalen, ontwerpen waar we trots op mogen zijn en nog veel meer. Je spot ’t allemaal vanaf donderdag op Wonen&Co de beurs. Met het online magazine vertrek je perfect voorbereid richting de woonbeurs!

 

Wat ga je lezen?

Het videoteam van Wonen&Co is op bezoek geweest bij Brocantiek de Linde, één de buren van het gloednieuwe Trailer Park. Bekijk de video in het magazine en ontdek wat je in de tijdelijke store van Brocantiek tijdens Wonen&Co de beurs kunt kopen. Vijftig kilometer verderop gingen we in gesprek met Johan Bert Boonstra, eigenaar van Boer Staphorst. Het creatieve team is daar druk bezig met de voorbereidingen voor de Spring Stijlstudio. Een megaproject, en vooral één van de must-see’s van Wonen&Co de beurs. In het magazine ontdek je verder onder meer de gezichten van het Wonen&Co Leslokaal, Adviescafé en de Vakschuur.

Last but not least: het team achter Wonen&Co de beurs stond ook zelf voor de camera. Daar kwamen heel wat confettishooters aan te pas. Het resultaat ontdek je in het online magazine!

 

Heb jij je kaarten al binnen?
Koop hier je tickets voor Wonen&Co de beurs 2018!