Vesta | Wonen&Co Lentetour - Wonen&Co

Vesta | Wonen&Co Lentetour

Het team van Vesta is er gek op: alles wat maar met wonen te maken heeft. Je kunt dan ook bij de woonmall in Groningen terecht voor je complete woninginrichting. En kom je er al shoppend niet helemaal uit? Dan komt Vesta’s échte passie en kunde om de hoek kijken.

Hoe groot of klein de aanpassing in je huis namelijk ook mag zijn, Vesta voorziet je graag van advies en tovert je woonhuis om tot een droomhuis.

Wonen&Co gaat altijd graag bij Vesta op bezoek. Dit keer keken we binnen bij de afdelingen 4x STOER, Stijl 7 en wandelen we over de accessoiresafdelingen. Ontdek Vesta door Wonen&Co’s camera, laat je inspireren en tover je thuis om tot een nóg fijnere plek.

VIDEO
4x STOER

 

4x STOER staat voor een assortiment met trendy en robuuste meubelen en accessoires. Je ziet hier merken als Bodilson en Coming. Het leuke is dat de stoere woonstijl te combineren met iedere andere smaak, stijl en trend.

 

VIDEO
Stijl 7

Stijl 7 presenteert een verfrissende mix van Nederlands en Scandinavisch design in 7 verschillende stijlen. Ontdek merken als HK Living, Dock four, Ginger en Eyye. Een fijne sneak peek zie je in de video.

VIDEO
Woon accessoires

Wie gek is op woonaccessoires, raden we een enkeltje Vesta aan. Of het nu een designlamp is, geurstokjes, kussens, servies of art posters: je shopt het bij Vesta. Het assortiment in de video is nog maar een glimp te zien van al het moois.

Vesta

Peizerweg 74
9727 AK Groningen

www.vesta.nl

 

 

×