ROADZ Wonen | Wonen&Co Lentetour - Wonen&Co

ROADZ Wonen | Wonen&Co Lentetour

Tel een industriële woonstijl, landelijk design en een stoere vibe bij elkaar op, en je hebt ‘m te pakken: de succesvolle ROADZ-formule. In de 3000 m2 tellende showroom in Roden staat de woonbeleving voorop. Groots qua omvang, maar met de knusheid van jouw eigen woonkamer.

Behalve banken, bedden, stoelen en kasten shop je verlichting, (kunst)kamerplanten, serviesgoed en meer leuke woonaccessoires. Bij ROADZ stel je bovendien zelf je eetkamertafel samen.

Wonen&Co schoot drie inspiratievideo’s bij ROADZ. Ontdek hierin jouw favorieten en zet koers richting Roden! Of laat jouw item thuis bezorgen, dat doet de populaire woonwinkel overal in het land gratis.

VIDEO
Light & Living

Trends volgen en toch tijdloos zijn. Sfeer creëren en tegelijkertijd oog hebben voor functionaliteit. Ontdek de (stoere) lampen van Light&Living bij ROADZ.

 

VIDEO
Accessoires

Klein gebaar, groots effect? Maak het verschil met woonaccessoires! Ontdek in de video de collectie (kunst)- kamerplanten van ROADZ, het serviesgoed van Bunzlau Castle en accessoires van Brynxz. 

VIDEO
Eettafel op maat

Een eetkamertafel samenstellen doe je bij de woonwinkel uit Roden helemaal zelf. Kies de maat, het tafelblad, het onderstel, et voila:  jouw eigen ROADZ staat binnenkort in huis te pronken.

ROADZ Wonen

Westeresch 1-5
9301 ZW Roden
www.roadz.nl

 

×