I.d. Wonen | Wonen&Co Lentetour - Wonen&Co

I.d. Wonen | Wonen&Co Lentetour

Zeg je I.d. Wonen, dan zeg je de koffietafel. Daar heeft de woonwinkel uit Winsum een hele collectie van, maar het representeert vooral het typische I.d. Wonen-gevoel. No-nonsense, tijd voor een bakkie, vriendelijk en kundig, maar het team van I.d. Wonen laat je vooral vrij.

Waar je vrij wordt gelaten? In de woonwinkel in Winsum. Hier verkopen ze industriële en landelijke meubelen van verschillende houtsoorten, vaak in combinatie met staal. De sfeer wordt uiteraard niet alleen bepaald door houten meubelen. Sfeer hangt ook samen met een stoffen of leren bank, verlichting en mooie accessoires.

Wonen&Co had het genoegen om bij I.d. Wonen binnen te mogen stappen. Dit heeft geresulteerd in drie video’s die je een uniek inkijkje in de woonwinkel geven.

VIDEO
Verlichting

 

Verlichting is misschien wel het moeilijkste deel van je interieur. Ga je bijvoorbeeld voor sfeer of een meer functionele lamp? I.d. Wonen helpt je op weg met een snel wisselende, vernieuwende collectie lampen. Hier zit altijd wel iets voor je bij.

 

VIDEO
Meubelen van mangohout

Meubelen van mangohout hebben een stoer uiterlijk en een vintage uitstraling. I.d. Wonen combineert ze vaak met zwart metaal. Deze combinatie geeft het een industriële look&feel. Ontdek een sneak peek in de video.

 

 

VIDEO
Zit meubelen

Ze zijn gemaakt om op te liggen, thuis te werken, bij te kletsen en tegen elkaar te kruipen. We hebben het over zitmeubelen van I.d. Wonen. Wonen&Co ligt er drie exemplaren uit in de video.

I.d. Wonen

Het Aanleg 6
9951 SJ Winsum
www.idwonen.nl

 

 

×