Is jouw kookgeheim een keukenmachine waard?

Niets is zo persoonlijk als een keuken. Je wilt dat het bij je woonstijl past. Meer nog: het moet kloppen bij hoe je bent in de keuken. Een snelle kok, rasechte foodie of misschien wel een echte prof. Hoe je ook bent en wat je voorkeuren ook zijn, keukenspecialist.nl wijst je de weg. Met transparant advies en de beste voorbereiding. In je keuken ga je immers nog vele (heerlijke) uurtjes doorbrengen.

 

Keukenspecialist.nl is één van de tientallen nieuwe gezichten dit jaar op Wonen&Co de beurs. Niet zomaar één, de formule bestaat uit maar liefst 65 bedrijven verspreid over Nederland. Het keukenconcept beseft zich dat een nieuwe keuken een dure hobby is. Het is dan fijn dat je waar krijgt voor je geld. Niet alleen in de vorm van een mooie keuken, maar ook in de service. Alleen hiermee krijg je een perfecte, persoonlijke keuken.

 

AEG KM4100 keukenmachine: je trouwe hulp in de keuken

Wat is jouw keukengeheim?

Tijdens de woonbeurs ga je met de keukenspecialisten uit de regio Groningen in gesprek. Ondertussen geniet je van hapjes die een kok ter plekke op het centrale kookeiland bereid. Keukenspecialist.nl daagt je bovendien uit om jouw keukengeheim te delen. Onthul ‘m bij de keukenprofs tijdens Wonen&Co de beurs. De twee leukste inzendingen per dag winnen een AEG Himalaya Zoutsteen én maken kans op een AEG keukenmachine.

Heb jij je kaarten al binnen?
Koop hier je tickets voor Wonen&Co de beurs 2018