INSPIRATIE | De populairste ingrediënten van 2020 voor je keuken - Wonen&Co

INSPIRATIE | De populairste ingrediënten van 2020 voor je keuken

3 juni 2020 2 min leestijd Geen reacties

Een snelle eenpanspasta, risotto, oer-Hollandse stamppot of een pizza; wat je ook op tafel zet, je bereidt dit natuurlijk het liefste in een fijne keuken. Een keuken die over de snufjes beschikt die het leven een stukje makkelijker maken, én natuurlijk een exemplaar die in jouw interieur past. Wonen&Co dook voor de Lentetour de keuken in. Met de camera in hand ontdekten we de nieuwste trends.

Het landhuisgevoel

Of je nou in een appartement op driehoog woont of écht dat landhuis hebt, het landhuisgevoel doorvoeren in de keuken kan altijd. Het is één van de keukentrends van de laatste jaren. Nog een opvallende trend voor dit jaar: kleur mag weer in de keuken. Witte keukens waren lange tijd de standaard. Zwart werd vervolgens het nieuwe wit. En nu is daar pastel blauw, vergrijsd groen en mauve. Op bezoek bij TWA Keukens ontdekten we onder meer de pastel blauwe keuken.

Matzwart en vergrijsd groen

Vind je een zwarte keuken te heftig? Werk dan met zwarte details. Wil je ‘m helemaal van nu, ga dan voor matzwart in de keuken. Matzwart is één van de grote keukenhits van 2020. Tijdens onze opnames bij Boer Staphorst ontdekten we dat matzwart uitstekend samengaat met een houten keuken.

Vergrijsd groen, ook wel tranquil dawn, is de it-kleur van 2020. We smeerden de kleur de afgelopen maanden al massaal op onze muren, vergrijsd groen in de keuken zagen we echter nog nauwelijks. Tot nu, tijdens ons bezoek aan de keukenstudio van Boer Staphorst leerden we dat vergrijsd groen het lekker doet in de keuken. Het geeft de ruimte rust, de kleur past goed bij (licht)hout en gouden grepen maken het af.

All-time favorite

We eindigde onze keukentour in Friesland, bij Accénto Keukens. De specialist legt vooral het accent op landelijke en industriële keukens. Even weg van de trends, zijn beide stijlen de all-time favorites op keukengebied van de consument de laatste jaren. En dat is niet voor niets. Ontdek beide stijlen in de video van Accénto Keukens.

Credits keukenvideo 1: TWA Keukens
Credits keukenvideo 2: Boer Staphorst
Credits keukenvideo 3: Accénto Keukens

Geen reacties

Laat een reactie achter

×