Genieten van jamsessies op woonbeurs

Niet te verwarren met het potje in je keukenkastje, Jam Jam is het proeflokaal van Wonen&Co de beurs waar de liefde van de bezoeker door de maag gaat. Je haalt er een vers biologisch frietje, snaait een broodje pulled pork mee, schept een Italiaanse pasta op en laat je verrassen door de Molukse keuken bij Masawaja. De koffiemachinisten van Dikke Bertha zijn alleen al voldoende reden om naar Jam Jam te rennen. Nóg leuker zijn de jamsessies. Terwijl jij je trek stilt, trakteert Wonen&Co je op fijne deuntjes. Wij stellen de ‘jammers’ alvast aan je voor.

Josie Miller

De liefde voor muziek is er met de paplepel in gegoten bij Josie. Ooit begon ze op de piano, inmiddels is de gitaar haar beste vriend. Ze maakte indruk met het nummer ‘You don’t deserve me’ bij Giel’s Talentenjacht, op zaterdag speelt ze op Wonen&Co de beurs.

ZA: 14.00 – 16.30 uur

Jason Staal

Jason is bekend om zijn ‘kleinkunst met een catchy popsausje erover’. Zijn voorliefde voor de The Beatles, Acda en de Munnik en de Beach Boys is duidelijk hoorbaar. Pas nog bracht Jason zijn eigen album uit, zondag speelt ‘ie op de woonbeurs.

ZO: 10.00 – 12.30 uur + 14.00 – 16.30 uur

Rick Puls

Geboren en getogen Groninger Rick Puls is een creatief muzikaal talent. Hij houdt ervan om lekker rustige nummers te spelen over alledaagse thema’s als liefde, verdriet en trots. Check hier zijn YouTube-kanaal, maar luister vooral op donderdag en vrijdag naar Rick op Wonen&Co de beurs.

DO: 19.00 – 21.30 uur
VR: 14.00 – 16.30 uur

Nick Daniels

Muzikant in hart en nieren mét Deense achtergrond, dát is Nick Daniels. Vol passie en overgave raakt Nick (letterlijk) de juiste snaar. Nick en zijn gitaar zijn dan ook onafscheidelijk. Met z’n tweeën produceren ze de meest swingende en catchy jazz en pop nummers. Geniet van deze vrolijke noot op de woonbeurs!

VR: 19.00 – 21.30 uur
ZA: 10.00 – 12.30 uur

 

Meer laden