Wonen&Co in huis - Wonen&Co

Wonen&Co in huis

Voorjaar 2021

MartiniPlaza Groningen

Wonen&Co in huis is het nieuwste zusje van Wonen&Co

Noem het een ‘kleintje Wonen&Co’ of ‘Wonen&Co exclusief’. Feit is dat Wonen&Co in huis – je raadt het al – 100% draait om interieur en alles wat je huis leuk maakt.

‘In huis’ geeft precies het huidige devies weer. In het licht van de oplopende besmettingen, daarmee aangescherpte maatregelen, zijn we meer thuis dan ooit. En hoewel de inhoud van het evenement naadloos past bij de huidige tijd, is het om die reden dan ook besloten om het evenement te verplaatsen.

Van omdenken naar Wonen&Co in huis

Het jubileumjaar van Wonen&Co in 2020 kende een fijne start, maar door de coronasituatie werd in maart Wonen&Co de beurs abrupt na slechts 2.5 openingsuren afgebroken. Na een flinke portie omdenken heeft dit tot het spiksplinternieuwe event Wonen&Co in huis geleid. Wonen&Co in huis is een cadeautje voor alle fans die Wonen&Co nadien een hart onder de riem staken, nieuwe ogen die Wonen&Co willen ervaren en iedereen die gek is op wonen.

Groots in haar intimiteit

Wonen&Co in huis is interieur. De nieuwste trends. De it-kleur voor 2021. Het is een klein beetje interieurshoppen en veel inspiratie opdoen. Wonen&Co de beurs is jaarlijks de blockbuster van Wonen&Co. Wonen&Co in huis doet op haar beurt aan het grote interieurgeweld niet mee, integendeel: het is sterk in het intieme karakter.

Samen met Nieuwbouw/ Verbouw XL

Wonen&Co in huis vindt je op steenworpafstand van Nieuwbouw/Verbouw XL, tevens in MartiniPlaza. Dit evenement komt eveneens uit de koker van Wonen&Co en richt zich op nieuwbouw in Groningen en de aangrenzende regio’s, verbouw, financiering en bewust wonen. Hoewel beide evenementen hiermee een eigen karakter hebben, vullen ze elkaar perfect aan en is hiermee van hal naar hal hoppen nog nooit zo leuk geweest.

Partner worden?

Geef jij Wonen&Co in huis een gezicht? Wonen&Co in huis is vers uit de startblokken gekomen. Door het invullen van het formulier laat je ons vrijblijvend weten dat je interesse hebt in Wonen&Co in huis. Wij nemen vervolgens snel contact met je op.

×