Hup, de tuin in! Bezoek The Green House

Je eigen planten kweken, het is misschien wel het ultieme voorjaarsgeluk. Een baantje trekken in je eigen tuin, dát is dan weer het teken dat de zomer echt is begonnen. Op het tuinplein van de woonbeurs, dit jaar omgedoopt tot The Green House, komen de lente- en zomerkriebels o.a. samen bij GroenGoed Menken en Weijer Tuinen.

 

Een persoonlijke oase van rust met Weijer Tuinen en Eco-zwemmen

Oase van rust met Weijer Tuinen

Plonsen in je eigen zwemvijver of een bommetje doen in het natuurzwembad in je achtertuin? Het lijkt een droom, het is vooral het specialisme van Weijer Tuinen. De specialist maakt een zwemvijver of natuurzwembad in je tuin mogelijk. Weijer Tuinen staat hierbij altijd voor een pure omgang met de natuur. De natuur vormt het fundament voor hun oplossingen. Met het unieke systeem van Biotop trek je je baantjes in natuurlijk gezuiverd water, er komt namelijk geen chloor of chemicaliën aan te pas. Dit is niet alleen goed voor het milieu, het stimuleert ook je eigen gezondheid. Overigens blijft de focus van Weijer Tuinen niet beperkt tot het zwemplezier. Ze integreren de vijvers en zwembaden in het ontwerp van je hele tuin óf zelfs je woning.

Lekker moestuinieren met GroenGoed Menken

Groene vingers of kwekers in de dop opgelet! GroenGoed Menken focust zich tijdens haar deelname aan Wonen&Co de beurs helemaal op het kweken van je eigen planten. Hier heb je helemaal geen eigen tuin voor nodig, het kweken van je eigen planten kan al beginnen in je vensterbank!

Naast kassen, terrasoverkappingen en vijvers runt GroenGoed Menken in haar vestigingen in Haule en Hommerts een eigen kwekerij. Je kunt dus wel stellen dat we te maken hebben met een echte prof, die je in The Green House kan bijpraten over alle ins en outs van het kweken. Ze zijn er voor het grote werk, voor mensen met een trotse tuin. Op de beurs presenteert GroenGoed Menken bijvoorbeeld de ACD Retro Kas, verkrijgbaar in verschillende kleuren. GroenGoed is er ook voor de kleine kwekers. Je scoort in hun tijdelijke store al een kamerkasje vanaf €5,00.  Bijzonder is de introductie van de Callipso Combi, een fleurige kweektafel op poten met een speciaal waterreservoir.

Heb je de oogst vervolgens binnen? Neem bij GroenGoed Menken meteen een oogstmand mee!

Groene vingers met GroenGoed Menken

Heb jij je kaarten al binnen?
Koop hier je tickets voor Wonen&Co de beurs 2018!