Hollandse Meesters, wooninspiratie, interieur, kunst

Hollandse meesters in modern jasje

Een vorkje prikken bij de Nachtwacht of languit zappend op de bank onder een Vermeer. Het is niet een nieuwe formule van het Rijksmuseum, het zijn Muurmeesters die de grootheden uit de Nederlandse kunstgeschiedenis naar je woonomgeving brengen. De unieke shop debuteert van 15 tot en met 18 maart op Wonen&Co de beurs.

 

Kies voor een meester aan de muur

De Hollandse meesters spotte je tot voor kort exclusief in een museum. Tot nu. Met het concept van Muurmeesters hang je bijvoorbeeld een Rembrandt of een Frans Hals aan je eigen muur. Het product bestaat uit een supersterkte textielprint en een stevig aluminiumframe dat je eenvoudig zelf monteert. Het wisselbare systeem maakt het mogelijk dat je je interieur in een handomdraai een nieuwe look geeft. Binnen een paar seconden klik je er een nieuwe print in. Hiermee matcht het doek bij je stemming, het seizoen, je interieur of wissel je ‘m gewoon om omdat je d’r zin in hebt.

 

Amandelbloesem van Vincent van Gogh

 

Liefde voor Hollandse meesters en passie voor fotografie en interieur

Sylvia Kieft, de drijvende kracht achter Muurmeesters, startte in 2015 Muurmeesters. Toen ze de kracht van een grote print aan haar eigen muur zag, ging het balletje rollen. Grote uitdaging was vervolgens om een uitvoering te vinden die bestand is tegen een stootje, zonder in te boeten op de kwaliteit van de print. Dit met haar drie zonen die graag een potje voetballen in de woonkamer in het achterhoofd. Sylvia’s contacten in de printwereld en ervaring in de vormgeving/fotografie gaven gezamenlijk de kickstart van Muurmeesters. In Muurmeesters komen haar liefde voor de Hollandse meesters en haar passie voor fotografie en interieur samen. Sylvia zorgt er eigenhandig voor dat je een uniek oer-Hollands product naar je huissituatie brengt.

Heb jij je kaarten al binnen?
Koop hier je tickets voor Wonen&Co de beurs 2018!

Credits foto’s: Muurmeesters