Handletter, wooninspiratie, interieur

TERUGBLIK | Handletter je eigen kaart in de Werkplaats

Het thema van Wonen&Co de beurs was dit jaar ‘Echt Wonen&Co’. De nadruk werd van 15 tot en met 18 maart gelegd op vakmanschap en ambacht. Hét moment om een nieuw themaplein te laten debuteren op de woonbeurs: de Werkplaats. Een workshopruimte waar je aan de slag kon gaan met het maken van je eigen woonspullen. Zo maakte je in de Werkplaats je eigen boeket bij Bloomon én handletterde je er je eigen kaart bij Liefs van Roos.

 

De eerste workshop van de beur was de workshop ‘Handlettering by Liefs van Roos’. Handletteren is toch ‘gewoon’ schrijven? Niets is minder waar. Bij handletteren teken je als het ware de letters. Ga voor sierlijk en elegant met veel krullen en rondingen. Of geef je kaart een stoer en robuust karakter met gebruik van hoekige letters en dikkere lijnen.

In een uurtje leerde Alista van Liefs van Roos, vernoemd naar haar dochtertje, je de beginselen en de fijne kneepjes van het vak. Het fijne was: de handletterworkshop werd gratis aangeboden! 

De Werkplaats

De Werkplaats was tijdens Wonen&Co de beurs hét moment om de handjes uit de mouwen te steken. Zo ontdekte je jouw persoonlijke woonstijl bij Codart Interiors, maakte je je eigen Bloomon veldboeket, handletterde je jouw eigen kaartje bij Liefs van Roos en ging je met KARWEI aan de slag met het maken van een bureaulamp. In de Werkplaats kon je al je creatieve energie loslaten!

Credits foto’s: Liefs van Roos