Handelsfabriek creëert vintage Adviescafé en Leslokaal

De Handelsfabriek is misschien wel de leukste woonstart-up van het Noorden. Krap twee jaar geleden liet eigenaar Ronald Hoeksema zijn oog vallen op een reeks roestige lampen toen hij een fabriek in Tsjechië binnenstapte. Het vervolg leest als een jongensboek. Nog steeds bepalen de lampen de sfeer in het loodsencomplex van de Handelsfabriek in Tolbert, anno 2017 is het meer dan dat. De Handelsfabriek is hét adres voor bijzondere vintage, industriële, brocante, retro en oude meubels. Niet alleen Noord-Nederland heeft het bedrijf ontdekt, het bedrijf wordt bezocht door woonliefhebbers in het hele land. Tijdens de woonbeurs tekenen de Handelsfabriek en Wonen&Co voor een bijzondere samenwerking.

Adviescafé & Leslokaal

Tijdens de twaalfde Wonen&Co neemt het team van de Handelsfabriek de inrichting van de 450 m2 tellende Expo 2 voor hun rekening. Enerzijds met de creatie van het Adviescafé, waar knappe interieurkoppen doorlopend gratis advies geven. Anderzijds bepalen oude schoolstoeltjes uit de stal van de Handelfabriek het karakter van het Wonen&Co Leslokaal. In het Leslokaal geven woonbloggers als Annemarie Poorter, Carolien Manning en Marije Develing en Lisa Brandsma gratis trendpresentaties. Bekijk hier de volledige line-up.

Marjorie van der Veen, stylist van de Handelsfabriek, is zelf in het Adviescafé aanwezig om de bezoekers te voorzien van advies. Zij helpt jou graag met het creëren van jouw eigen stijl in jouw woning of bedrijf. Breng haar een bezoekje wanneer het jou uitkomt! Marjorie is op donderdag & vrijdag aanwezig van 18:00 – 21:00 uur, en op zaterdag & zondag van 12:00 – 18:00 uur. Bekijk hier alle adviseurs en schrijf je in!

De Handelsfabriek is iedere zaterdag én laatste zondag van de maand geopend.