TERUGBLIK | Gratis presentatie: woontrends meets kringloop

De interieurtrends van 2018, ze zijn al een tijdje bekend. Laten we een paar even iets concreter maken: met fluweel en goud zit je zeker goed. Logische vervolgvraag: hoe pas je de trends toe? Annemarie Poorter van Keeponstyling en Carolien Manning van Binnenhuisinspiratie lieten je in een dagelijkse presentatie in het Wonen&Co Leslokaal zien hoe het moet. Deze bekende bloggers hebben passie voor interieur én de kringloop. Deze liefdes brengen ze samen op de woonbeurs.

 

Fijne accessoires shop je op het web, in de winkelstraat én (uiteraard) ook tijdens de beurs, maar wist je dat je ook in de kringloop dingen vindt die helemaal aansluiten bij de trends? Shoppen in de kringloop is vooral fijn voor je bankrekening natuurlijk, maar ook erg leuk om meubelstukken nieuw leven in te blazen.

Ontmoet de gezichten achter de blogs

Annemarie Poorter van Keeponstyling.com is al jaren bezig met bloggen over interieur en dan met name over het gebruik van oude en nieuwe items in combinatie met de laatste trends. Annemarie: “Ik vind het altijd een uitdaging om te laten zien dat veel meubelstukken een tweede leven verdienen. Dit kan soms alleen al door een andere manier van stylen, of door een item een ander kleurtje te geven.”

Carolien Manning, het gezicht achter Binnenhuisinspiratie, is eveneens een fanatiek woonblogger. Ze doet overal inspiratie op en combineert verschillende trends en stijlen met elkaar. In 2015 pakte ze bovendien één van Neerlands mooiste woonprijzen. Ze won het vtwonen voorjaarshuis.

Leslokaal

Tijdens Wonen&Co de beurs 2018 schoof je aan bij gratis trendpresentaties in het Leslokaal. Ook dit jaar bevatet het lesrooster weer een bomvol programma met bloggers, stylisten en interieurspecialisten. Zo kreeg je tips voor je eigen stekkie en keerde je met een bak vol inspiratie huiswaarts.

 

Credits foto’s: Keeponstyling.com