Goed slapen, dat doe je bij Home Center - Wonen&Co

Goed slapen, dat doe je bij Home Center

12 november 2016 1 min leestijd Geen reacties

Net als eten en drinken behoort slapen tot de eerste levensbehoeften. We slapen ongeveer een derde van ons leven. De hoeveelheid slaap die iemand nodig heeft verschilt van persoon tot persoon. Een volwassene heeft over het algemeen tussen de zeven en negen uur slaap nodig. Een goede nachtrust is belangrijk om overdag goed te kunnen functioneren en om je fysiek en mentaal lekker te voelen. Als we slecht slapen voelen we ons moe en futloos, worden prikkelbaar of snel emotioneel.

Nu de dagen weer donkerder worden, spenderen we graag wat extra tijd in ons bed. Een goede nachtrust is alleen niet zo vanzelfsprekend voor iedereen. Vandaar dat Home Center Wolvega het beste recept in huis heeft voor een fijne nacht slaap, namelijk een comfortabel bed en een fijn matras. De geheel gerenoveerde en vernieuwde slaapafdeling binnen Home Center biedt je een bed dat afgestemd is op jou!

Op 26 november openen Home Center en Wonen&Co de Slaapafdeling met hèt Slaapevent, waarbij de gehele dag in het teken staat van slapen. Een goed bed en matras, maar ook een stukje aankleding, advies en start je de dag met een ontbijtje op bed. Blijf niet langer rondlopen met vermoeidheid en start je dag actief!

Geen reacties

Laat een reactie achter

×