Genieten van pure muziek in Audio Plaza

Zeg je “Wonen&Co de beurs”, dan zeg je waarschijnlijk meteen  “wooninspiratie”. Inmiddels wordt de beurs ook in één adem genoemd met “audio”. De aandacht voor pure muziek is niet meer weg te denken op de woonbeurs. Al jaren is de presentatie van audio en domotica in handen van Audio Artistiek. Het brengt de beste merken samen in Audio Plaza.

 

Audio is onlosmakelijk verbonden met wonen en domotica. Terwijl we naar huis rijden zetten we alvast de thermostaat een niveautje hoger en een avondje Netflix wordt nóg beter met een goed audiosysteem. Het zijn slechts twee voorbeelden. In de nabije toekomst gaat met name domotica nog meer bepalen hoe we ons in huis bewegen.

Van draaitafels tot pick-upelementen

Audio Artistiek geeft van 15 tot en met 18 maart de hoogvliegers op het gebied van geluidsapparatuur een podium op Wonen&Co de beurs. Het bedrijf uit het Drentse brinkdorp Vries heeft een uitgekiende geluids- en hifi selectie in huis. Van draaitafels tot pick-upelementen, van versterkers tot netwerkspelers, van koptelefoons tot luidsprekers en alles wat daartussenin zit. Opvallend is dat het allang niet meer enkel om de geluidskwaliteit gaat, minstens zo belangrijk is de aandacht voor design.

Naim Muso: groots geluid in een klein jasje

Een leven lang muzikaal plezier

Eén van de smaakmakers van Audio Plaza is de Naim Muso QB. Het handzame ontwerp is perfect voor een kleine ruimte, denk aan de keuken of het kantoor. De Muso is overladen met prijzen en geliefd vanwege haar combinatie tussen design en audiokwaliteit. Je ziet én scoort ‘m exclusief in Audio Plaza op Wonen&Co de beurs.

Heb jij je kaarten al binnen?
Koop hier je tickets voor Wonen&Co de beurs 2018