FAVORIETEN | Vrolijke designs voor groot en klein bij A Little Lovely Company - Wonen&Co
A Little Lovely Company, wonen&Co, wonen&Co de beurs, straat der favorieten, thee, accessoires, feelgood, comfort

FAVORIETEN | Vrolijke designs voor groot en klein bij A Little Lovely Company

26 februari 2020 2 min leestijd Geen reacties

A Little Lovely Company is één van de nieuwe gezichten in de Straat der Favorieten. En wat voor één: een absolute blijmaker. Feelgood is hen dan ook op het lijf geschreven. “Wij toveren graag een glimlach op ieder gezicht!”, vertelt Iris Hoekstra van A Little Lovely Company.

Kenmerkend voor A Little Lovely Company zijn de vrolijke designs voor groot en klein. In hun tijdelijke pop-up store op Wonen&Co de beurs shop je lovely cadeautjes voor jezelf én voor de kids.

Into the jungle

Bij A Little Lovely Company voelen ze zich helemaal thuis in de baby- en kinderwereld. Wat daar op dit moment de trend is? Into the jungle. Een thema waarbij de jungle en het bos centraal staat met diepe en aardse kleuren. “Lief maar tegelijkertijd ook superstoer!,” geeft Iris aan.

In de ban van de lamp

Overduidelijk. Lampjes is het meest geliefde thema bij A Little Lovely Company. Iris: “Wij laten ons als ontwerpers, maar ook als moeders, graag hierdoor inspireren. Daarnaast is het een groot succes: kleine en grote lampjes zorgen ervoor dat kindjes zich ’s nachts veilig voelen.” De lampjes zijn bovendien goed te combineren met mooie pasteltinten, speelse designs en zachte stoffen. “Zijn je kindjes al iets ouder? Speel dan in op het ontwikkelen van creativiteit en het stimuleren van de fantasie met bijvoorbeeld onze mini-deurtjes”, tipt Iris.

A Little Lovely Company, wonen&Co, wonen&Co de beurs, straat der favorieten, thee, accessoires, feelgood, comfort

Kun je ook niet wachten om helemaal los te gaan met de blijmakers van A Little Lovely Company? Ontmoet ze van 12 tot en met 15 maart in de Straat der Favorieten. Ook leuk: in maart komt de nieuwe collectie uit.

Wie je nog meer in Straat ontmoet? Wat dacht je van Yourdailyteacup, VanRené en vele anderen!

Geen reacties

Laat een reactie achter

×