FAVORIETEN | Ultiem feelgood: Yourdailyteacup - Wonen&Co
Yourdailyteacup, wonen&Co, wonen&Co de beurs, straat der favorieten, thee, accessoires, feelgood, comfort

FAVORIETEN | Ultiem feelgood: Yourdailyteacup

17 februari 2020 2 min leestijd Geen reacties

Feelgood is het beursthema van dit jaar. Een thema dat naadloos aansluit bij Yourdailyteacup. Logischerwijs beantwoord Rensina – eigenaresse van Yourdailyteacup – de vraag wat haar feelgood moment is met: “een heerlijke grote kop dampende thee.” En hoe kan het ook anders, als je leven om thee draait? Wat we nog meer van deze debutant in de Straat der Favorieten mogen verwachten? Dat lees je hier.

Rensina raakt niet uitgepraat over thee. Vol passie vertelt ze: “het is echt een genietmomentje tijdens een drukke periode, zo’n flinke pot thee. Bijvoorbeeld voor een relaxavondje of juist om je dag goed mee op te starten.” In haar webshop Yourdailyteacup vind je een complete theebeleving, van kwalitatieve losse thee, diverse accessoires, servies en unieke cadeaus.

Yourdailyteacup pakt uit

Je maakt een debuut of je maakt een debuut mét een knaller. Rensina gaat duidelijk voor de laatste optie. “We staan op vele markten, maar deze keer gaan we echt uitpakken!” In haar pop-up store in de Straat der Favorieten matcht ze haar bijzondere theesoorten en accessoires met de woontrends van 2020. “Denk bijvoorbeeld aan de natuurlijke woontrend. Die combineer ik dan weer met verschillende bloemen- en kruidentheeën.” Hoe dit exact uitpakt, dat zie je op Wonen&Co de beurs.

De favoriet van…

Zelf houd Rensina erg van warme en natuurlijke tinten in huis, in combinatie met planten. “Zo ontstaat er een huiselijke sfeer. Door dit te combineren met souvenirs en mooie vondsten wordt het helemaal je eigen huis.” Wat kleuren betreft is Early Dew van Flexa een absolute favoriet. Een kleur die je straks ook in het echt kunt komen bewonderen. Vanaf maart stap je namelijk de spiksplinternieuwe Yourdailyteacup winkel in Groningen binnen.

Neem de tijd en maak het persoonlijk

Rensina heeft ook nog een goede tip voor jou thuis. Rensina: “Zorg dat het helemaal jouw thuis wordt, door middel van eigen foto’s aan de wand, je lievelingsboeken, souvenirs en het combineren van verschillende meubels. Zo veel leuker dan zo’n standaard pakket aan meubels uit één winkel.” Neem dus vooral de tijd, verzamel en vervang langzamerhand items die echt bij je passen.

Ontmoet Yourdailyteacup

Je ontdekt de complete theebeleving van Rensina uiteraard online in haar webshop, van 12 t/m 15 maart in De Straat der Favorieten en straks natuurlijk in haar eigen winkel aan het Gedempte Zuiderdiep 114.

Scoor hier je tickets!

Geen reacties

Laat een reactie achter

×