FAVORIETEN | Stoer, hip en duurzaam bij Van René - Wonen&Co
wonen&Co, wonen&Co de beurs, straat der favorieten, thee, accessoires, feelgood, comfort, Van René, jute

FAVORIETEN | Stoer, hip en duurzaam bij Van René

14 februari 2020 2 min leestijd Geen reacties

Wat ooit begon met het maken van paperbags voor een vriendin, is inmiddels uitgemond tot een festijn van sfeervolle en warme producten gemaakt van natuurlijke materialen. Stoer, hip en duurzaam, zoals René het zelf omschrijft. Uiteraard mag Van René ook dit jaar niet ontbreken in de Straat der Favorieten.

Natuurlijke materialen

Saai, al dat bruin, zwart en wit? Echt niet! Natuurlijke materialen zijn helemaal van nu. Zo bestaat René’s collectie voornamelijk uit 100% Jute en papier. Puur natuur en hartstikke sterk. Het geeft meteen rust in huis en is goed te combineren met andere materialen. Zo haal je met de items van René stoere en robuuste eyecatchers in huis.

Absolute favoriet

Hoewel je je eigen producten vrijwel altijd mooi vindt, steekt er vaak toch één met kop en schouders bovenuit. Zo ook bij René: “Mijn persoonlijke favoriet van dit moment is de Jutemand XL. Een stoere mand die gemaakt is van 100% Jute uit mijn eigen lijn.” De mand bestaat uit een combinatie van zwart-naturel of zwart-naturel-brique. Doordat de stiknaden in de bodem zijn afgezet met extra band, is hij erg sterk en super leuk om een plant in te doen. “Groene planten combineren ontzettend goed met de mand”, geeft René vol enthousiasme aan. Een ideale combinatie dus met de botanische groen trend, die nog altijd doorstoomt in interieurland. Deze multifunctionele favoriet is overigens ook de ideale opberger voor speelgoed, dekens en kussens.

Altijd op zoek naar vernieuwing

Je huis persoonlijk maken, daar gaat het wat René betreft om. Maar stiekem willen we ook altijd weer iets nieuws. Met een goede basis, de juiste materialen, kleuren en stoffen, creëer je al snel het ideale thuisgevoel, waarbinnen je makkelijk kunt variëren en afwisselen met nieuwe items. Zelf is René voortdurend op zoek naar nieuwe producten, die binnen zijn unieke stijl liggen uiteraard. Wat we binnenkort kunnen verwachten? Kussens à la Van René.

Nieuwsgierig? Je shopt de collectie van Van René natuurlijk van 12 t/m 15 maart in de Straat der Favorieten. Of bekijk hier alvast waar René zijn webshop mee heeft gevuld.

Scoor hier je tickets!

Geen reacties

Laat een reactie achter

×