FAVORIETEN | Life is Cooking - Wonen&Co

FAVORIETEN | Life is Cooking

28 februari 2020 1 min leestijd Geen reacties

Wat is een leven zonder eten en vooral zonder koken? Bij Cookinglife kunnen ze zich daar in geen geval een voorstelling bij maken. Wat ze in de Straat der Favorieten laten zien, is dan ook geen verrassing: alles voor koken en tafelen.

Op Wonen&Co de beurs presenteert het Groningse bedrijf kwalitatief hoogwaardige artikelen. “Maar ook het alternatief, hiermee houden we onze doelgroep breed”, geeft Erik Hoiting van Cookinglife aan. Wat dacht je van prachtige serviezen, potten & pannen en handige kookhulpjes.

Uit het assortiment

Je hebt vaak zo je voorkeuren, je paradepaardjes en lieveling. Zo heeft Erik die ook. Zijn favoriet uit het assortiment: de placemats van Jay Hill. In verschillende uitvoeringen verkrijgbaar; rechthoekig, rond en ovaal. Voor elke tafel een model. “En wat super leuk is, is dat deze placemats aan beide zijden een andere kleur hebben. De mogelijkheid tot variatie is optimaal”, aldus Erik. Een ander item waar Erik van in de ban is, is de Plisse waterkoker van Michele De Lucchi voor Alessi. Een betaalbare waterkoker, met een plisse uiterlijk. Erik: “Echt een item van nu.” Verkrijgbaar in de gangbare kleuren wit, grijs, zwart en rood.

Ben je het helemaal eens met “Life is Cooking”, bezoek dan Cookinglife in de Straat der Favorieten, of ga langs in de winkel in de Zwanestraat in Groningen.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×