Zo betaal je minder voor energie! - Wonen&Co

Zo betaal je minder voor energie!

1 september 2018 2 min leestijd Geen reacties

We weten het allemaal. Elk jaar opnieuw je energierekening uitpluizen en overstappen levert voordeel op, tot wel 300 euro op jaarbasis. Maar, het is zo’n gedoe… Wil je wel minder betalen voor energie, maar heb je geen zin in alle rompslomp? Meld je aan en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Praktisch alles in je huis draait om energie. Vaak sta je daar helemaal niet bij stil. Pas als de stroom uitvalt en je kinderen niet in bad kunnen of je die ene belangrijke mail niet kunt versturen, besef je pas hoeveel we afhankelijk zijn van energie. En dan is er natuurlijk nog een ander belangrijk moment waarop energie even top-of-mind is. Tijdens het invullen van de meterstanden en het afwachten of die jaarafrekening nou weer duurder of goedkoper uitvalt.

Een mannetje voor energie

Een goedkopere energierekening kan eigenlijk altijd en voor iedereen weet Joost Bon van MYJOOST. Met zijn bedrijf is hij gespecialiseerd in het zoeken van de beste deals om zo werk uit handen te nemen voor zijn klanten. “Het loont om elk jaar over te stappen. Het is alleen echt zo’n taak die mensen graag voor zich uit schuiven. Voor mij is het inmiddels een sport geworden het beste aanbod te vinden. Op jaarbasis kan je voordeel tot wel 300 euro oplopen.

Het idee is heel simpel. Elke energieleverancier geeft nieuwe klanten een welkomstcadeau. Ik maak gebruik van die korting en lage prijzen door elke keer voor je over te stappen. Zo zorg ik ervoor dat je energierekening eerst lager wordt en daarna stabiel. Ik hou rekening met je situatie. Zeker als die verandert – denk aan uitbreiding van je gezin, samenwonen of een scheiding – kan dat je energieverbruik flink wijzigen. Met MYJOOST neem ik het regel- en zoekwerk uit handen. Mensen hebben vaak een mannetje voor van alles en nog wat. Ik ben dan het mannetje voor energie.”

Doe mee en bespaar zelf

Meld je nu aan en laat MYJOOST uitzoeken wat voor jou de beste energiedeal is. Zo kun je tot wel 300 euro besparen op je jaarlijkse energierekening. Ook als je huidige contract nog even doorloopt, kun je je aanmelden. MYJOOST bekijkt wanneer je het beste kunt overstappen.

Ook als dat betekent dat je met het betalen van een boetevergoeding nog voordeliger uit bent. De beste deal op het beste moment dus. Zo zit je er straks extra warmpjes bij!

www.ndcenergychallenge.nl 

Geen reacties

Laat een reactie achter

×