INSPIRATIE | Urenlang tafelen is nog nooit zo leuk geweest - Wonen&Co

INSPIRATIE | Urenlang tafelen is nog nooit zo leuk geweest

19 mei 2020 2 min leestijd Geen reacties

Niets is gezelliger dan urenlang tafelen met vrienden of familie. Wijntje erbij, tafel mooi gedekt en de hapjes op tafel. Het is bijna als een echte Italiaanse of Spaanse familie. Nu een restaurantbezoek minder vanzelfsprekend is, brengen we de tafeluurtjes vooral thuis door. Wonen&Co dook daarom in de wereld van de eetkamertafels en –stoelen, en ontdekte dat rechttoe-rechtaan allang niet meer de standaard is. In 2020 kiezen we voor rond of sterker nog: we ontwerpen onze eetkamersetting zelf.

Zelf samenstellen

Voor de Lentetour keek Wonen&Co met de camera binnen in de woonbranche. De eerste stop was Roadz Wonen. De woonzaak doet het ontwerpproces graag helemaal samen met de klant. Zo kies je je favoriete tafelblad en onderstel, bepaal je de maten en is het zelfs mogelijk om je eigen stoelen te ontwerpen. In de video laten we je een glimp van dit proces zien.

Rond, ronder, rondst

2020 omarmen we als het jaar van de rondingen. Ronde salontafels, kussens, wanddecoratie en natuurlijk eetkamertafels. Die zijn hipper dan hip. De ronde tafel brengt meer sfeer omdat ‘ie het onderlinge contact met alle tafelgenoten bevordert. Hij is bovendien ideaal voor de kleinere ruimtes. Tijdens ons bezoek aan Home Center vielen we voor de ‘Trefori’, een uniek rond exemplaar van keramiek. Ontdek jouw favorieten in de video van Home Center.

Mooi en lekker zitten

Ga je voor een eetkamerstoel met armleuningen of toch liever zonder? Kies je voor een houten of kunststoffen exemplaar of zit je toch liever op een zachte stoel van stof of leder? Een keuze voor een eetkamerstoel is niet alleen een kwestie van ‘mooi’, maar het draait ook om het comfort. Als je uren tafelt óf nu al werkend je uurtjes doorbrengt aan diezelfde eetkamertafel, dan is het immers wel zo prettig als je lekker zit. Wonen&Co ging op bezoek bij I.d. Wonen en richtte de camera o.a. op de zitmeubelen van de woonzaak. All time favorite? De Ruby.

Credits video eetkamertafel op maat: Roadz Wonen
Credits video ‘tafelen’: Home Center
Credits video zitcomfort: I.d. Wonen

Geen reacties

Laat een reactie achter

×