Drömhus

Drömhus deelt interieurspinsels in Leslokaal

“Hi! Een eerste indruk maak je geen twee keer, dus laat ik maar meteen met de deur in ‘huis’ vallen. Mijn naam is Lisa Brandsma en interieur is mijn passie”, aldus Lisa van Drömhus. Tijdens Wonen&Co de beurs vertaalt deze vrolijke noot haar passie naar een inspirerende trendpresentatie.

Drömhus

Naast gevoel – en ervaring met- inrichten en ontwerp ligt Lisa’s kracht en authenticiteit in haar enthousiasme, gedrevenheid en in de interesse in mensen. De jonge onderneemster is niet alleen druk met haar interieuropdrachten, ze houdt eveneens een überleuk blog (check hem hier) bij en deelt met regelmaat inkijkjes uit haar eigen ‘drömhus’. Lisa is bovendien één van de gezichten achter Interior Junkie, een interieur- en lifestyle blog met een gezonde overdosis aan interieurspinsels. Gemaakt voor en door interior junkies met het toepasselijke credo ‘I like my money where I can see it: in my interior’.

Wonen&Co Leslokaal

Op donderdag 16 maart om 15.00 uur staat Lisa in het Leslokaal van Wonen&Co. De trendpresentatie ‘Inspirerend Wonen’ is gratis bij te wonen.

Ontdek hier meer gezichten van het Wonen&Co Leslokaal.

 

Foto: puurbydyana.nl ©