DIY| Zo style je droogbloemen - Wonen&Co
diy, droogbloemen, bloemstyling, wimke tolsma, wonen&co

DIY| Zo style je droogbloemen

1 maart 2019 1 min leestijd Geen reacties

Vaasjes, flessen of stolpen: trek ze allemaal maar uit de kast en style ze met gedroogde bloemen. Super simpel en trendy. Blogger Wimke doet het je voor.

Dit heb je nodig

Zo ga je te werk

Begin met het verzamelen van vaasjes, flessen en stolpen. Met diverse formaten en vormen krijg je een speels geheel. Gebruik bijvoorbeeld net als Wimke twee flessen met een mooie kurken dop, een gouden vitrinekastje en een hoge stolp. Zet die bij elkaar op een groot dienblad en je hebt al een prachtig tafereeltje. Maar eerst vul je ze met bloemen!

diy, droogbloemen, bloemstyling, wimke tolsma, wonen&co

Knip de droogbloemen af in verschillende hoogtes, dat geeft ook een speels effect. Mix diverse droogbloemen en stop ze voorzichtig in de vaasjes en flessen. Een beetje rommelig is niet erg, dat is juist leuk. Style net zolang tot je tevreden bent.

diy, droogbloemen, bloemstyling, wimke tolsma, wonen&co

Droogbloemen kun je bij de plaatselijke bloemist kopen, maar je kunt ze ook online bestellen bij Hema. Nog leuker: pluk zelf bloemen en laat die drogen.

diy, droogbloemen, bloemstyling, wimke tolsma, wonen&co

Ga je ook aan de slag met deze diy? Deel je resultaat op Instagram met #wonenencowimke of tag ons op Facebook

Met een bloemdeksel van klei kun je zelfs de kleinste bloemetjes mooi stylen. Wimke laat in deze video zien hoe je zo’n handig dekseltje maakt. Of tover oude borden en schaaltjes om tot pronkstukjes voor in je interieur. Wimke laat in deze video zien hoe je gedateerd servies een mooie keramiek look geeft.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×