Designprimeurs van Nederlandse bodem op woonbeurs - Wonen&Co
design

Designprimeurs van Nederlandse bodem op woonbeurs

16 maart 2017 2 min leestijd Geen reacties

Dit jaar is er een reden extra om onze beurs te bezoeken! Wonen&Co heeft een aantal echte designprimeurs in huis.

Fraaie meubelstukken, die hiervoor alleen te bewonderen waren op de internationale meubelbeurs in Keulen, waar ze gepresenteerd zijn. Sommige zijn nog niet eens in de winkel te zien, andere nog maar net te koop.

In interieurhal Trend staan ze tentoongesteld, klaar om kritische blikken te weerstaan. En klaar voor de test: bezoekers van Wonen&Co de beurs mogen ze ongetwijfeld uitproberen.

Neerlands Trots

Neerlands Trots is dit gedeelte van de beurs genoemd. Want de designprimeurs komen uit het huis van Nederlandse merken.

Gelderland en Label

Gelderland is present. Te zien is onder meer de nieuwe bank 7880 Embrace van Jan des Bouvrie, in denimblauw. Ook ‘de nieuwe Bart Vos’ – de fauteuil 6401 Woody – is
hier te bewonderen.

Label komt naar Groningen, ook al met een paar voorbeelden van Hollands topfabrikaat. Zo staat straks in de Plaza de nieuwe bank Kameo van Gerard van den Berg. Een andere primeur van Label is fauteuil de Gustav, ontworpen door Peter van de Water.

Eindeloos variëren

En Leolux doet mee. Gepresenteerd wordt Bellice, een bankprogramma waar je alle kanten mee op kunt. Met de 55 elementen kun je eindeloos variëren. En ook Pilat&Pilat is er. Primeur Wybe – een nieuwe tafel en bank – moet de harten van de bezoekers sneller doen slaan.

Ook Bert Plantagie staat in de Plaza en stelt er de Kikofamilie voor: een heel gezelschap op elkaar afgestemde stoelen en eetbankjes, barkrukken, fauteuils en hockers.

Interstar Meubelen, maker van Hollandse designkasten, neemt onder meer de nieuwe framekast mee naar onze woonbeurs en Havee Meubelen presenteert de bank Coast: ontwerp Hans Daalder.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×