Deelnemen Wonen&Co de beurs ’18

 

Geef jij Wonen&Co de beurs een gezicht van donderdag 15 tot en met zondag 18 maart 2018? Wonen&Co gunt in het vroege voorjaar van 2018 ambacht de schijnwerpers, maakt rauw lekker en laat de Noord-Nederlandse expert aan het woord. De dertiende editie van Wonen&Co de beurs bestaat uit een mix van nieuwe themapleinen als Trailer Park, The Green House, de Vakschuur en de Eerlijke Expo. Bijzonder is de Straat der Favorieten, met pop-up studio’s in houten stores waar bezoekers ‘los’ mogen met (woon)accessoires. Vertrouwde succesnummers als het foodplein – dit jaar omgedoopt tot Eem Eet’n -, het Wonen&Co Adviescafé en Leslokaal keren terug.

 

Profiteer van het (oog)contact met duizenden woonliefhebbers tijdens Wonen&Co de beurs 2018. Laat je producten zien, voelen, horen en ruiken aan de Wonen&Co-fans!

Van een verrassende cube van 3x3 meter tot een presentatie dat reikt naar de nok van MartiniPlaza en alles wat daar tussenin zit. Het kan het Wonen&Co-team niet gek genoeg. Creatieve mensen hebben wat ons betreft de halve wereld. Het Wonen&Co-team springt dan ook graag flexibel 

op de wensen in. Desgewenst wordt het regelproces geheel uit handen genomen en staat er een totaalpakket klaar inclusief vierkante meters en technische faciliteiten als verlichting, tapijt en elektra. Natuurlijk kun je ook je eigen beurspresentatie plaatsen.

BLADER HIER DOOR DE ONLINE BROCHURE

CONTACT

Enthousiast over deelname? Nieuwsgierig? Vul het onderstaande formulier in of neem contact op via de onderstaande gegevens. Dan praten we graag met je verder!

15 + 1 =

NDC events
events@ndcmediagroep.nl
050-5844701