Contact Wonen&Co | Vind hier alle gegevens van Wonen&Co

Contact

Wonen&Co is er voor iedereen met een passie voor het interieur. Dagelijks worden nieuwe artikelen geplaatst over alles wat met wonen en wooninspiratie te maken heeft. Van eigengemaakte DIY creaties, woontrends, shopartikelen en niet te vergeten de bijzondere binnenkijkers. Echte interieurjunkies lopen elk jaar rond op de van top tot teen gestylde Wonen&Co beurs in Groningen en bladeren wekelijks door de woonbijlage op zaterdag in de Leeuwarder Courant en het Dagblad van het Noorden.

Social Media

Nog niet genoeg wooninspiratie voor jou? Volg ons dan ook op de social kanalen. Hier komt dagelijks veel wooninspiratie voorbij

Facebook | Instagram | Pinterest

Nieuwsbrief

Abonneer je op de 2-wekelijkse wooninspiratie nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van nieuwe woonartikelen op onze website. Aanmelden doe je gemakkelijk door je hier in te schrijven.

Vragen, ideeën of suggesties?

Die zijn natuurlijk altijd welkom. Laat het ons weten via onderstaand formulier, stuur een email of bel ons op.

Redactie Wonen&Co
Postbus 60
9700 MC Groningen
redactie@wonenenco.nl

Adverteren & samenwerkingen

Wonen&Co is een veelzijdig crossmediaal woon- en lifestylepodium voor Noord-Nederland. Met een sterk regionale identiteit bereiken we de Noordelijke woonliefhebber. Wonen&Co biedt adverteerders een brede mix van mogelijkheden. Meer weten?

088 – 800 48 00
adverteren@wonenenco.nl

Wonen&Co de beurs

NDC events
050 584 4701
events@ndcmediagroep.nl

Lees hier onze Privacy Statement

×